Közel háromszor annyi bérlet kelt el elővételben a SZIN-re, mint tavaly ugyanebben az időszakban

SZINlogo_2013

Május 31-ig közel háromszor annyi bérlet kelt el elővételben a SZIN-re, mint tavaly ugyanebben az időszakban. A siker köszönhető annak is, hogy a Szegedi Ifjúsági Napok idén jelen volt a Szegedi Borfesztiválon, ahol minden nap egy villámakciós órában lehetőség volt 11.900 Ft helyett mindössze 10.000 Ft-ért SZIN bérletet vásárolni. A villámakció keretében a szervezők, több mint 1000 db kedvezményes bérletet adtak el. A villámakció mellett nyereményjátékot is hirdettek a fesztivált kedvelőknek, melynek keretében egy szerencsekerék megpörgetésével lehetett különböző SZINes ajándékokat nyerni. Az akciós napok iránti nagy érdeklődésre való tekintettel hamarosan elindul a SZIN Roadshow, mely a főváros mellett, több vidéki nagyvárosban is villámakciókkal és hasonló aktivitásokkal jelentkezik majd, így érdemes rendszeresen figyelni a SZIN Facebook oldalát, valamint a weboldalt a friss információkért és a pontos részletekért. Emellett egyre több fellépőt is kommunikálnak a szervezők, melyek között számos különböző zenei stílus képviselőit találhatjuk meg.

A Szegedi Ifjúsági Napok idén még SZINesebbé tette a Szegedi Borfesztivált, mely ebben az évben május 17. és 26. között került megrendezésre. A SZIN standja előtt kígyózó sorok álltak, hogy megpörgethessék a szerencsekereket, mellyel SZINes ajándékokat lehetett nyerni. A villámakció keretében minden nap 1 órában, mindössze 10.000 Ft-ért vásárolhattak bérletet a SZIN rajongók, mely óriási érdeklődést váltott ki, több mint 1000 db bérletet adtak el a Borfesztivál ideje alatt. A május 31-ig elővételben megvásárolható, szintén kedvezményes 11.900 Ft-os bérletekkel együtt így közel háromszor annyi bérlet kelt el, mint tavaly ugyanebben az időszakban. „A szerencsekerekes nyereményakció és a villámakció rendkívül népszerű volt, nagyon örülünk, hogy ilyen sok embert sikerült megmozgatnunk a kampány révén. Sokan érdeklődtek, főleg a fővárosból, hogy hasonló aktivitást tervezünk-e Szegeden kívül. A nagy sikerre való tekintettel jó hírünk van minden kedves SZIN rajongónak, hiszen hamarosan elindul a SZIN Roadshow, melynek keretében Budapesten, Miskolcon és több vidéki nagyvárosban is különböző játékokkal, aktivitásokkal, és bérlet villámakciókkal jelentkezik majd a SZIN stábja”- nyilatkozta Kurucsai János, a SZIN sajtószóvivője.

 

A fellépőket illetően, már közel 50 zenekar nevét közzé tették a szervezők, és további 50 együttes lesz publikálva a közeljövőben, több neves külföldi dj kíséretében. A szervezők komoly hangsúlyt fektetnek a nem zenei programokra is, melyek idén még színesebbnek ígérkeznek.  A fesztiválozók nem csak kreativitásukat, de ügyességüket és bátorságukat is próbára tehetik, akik pedig a humor fenegyerekeire kíváncsiak, stand-up fellépők műsorait kísérhetik figyelemmel napközben.  A környezettudatosság jegyében idén is lesznek zöld programok, valamint a jelenlévő civil szervezetek révén a társadalmi felelősségvállalás is előtérbe kerül majd. Érdemes rendszeresen figyelni a SZIN hivatalos Facebook oldalát (http://www.facebook.com/szin.official), valamint a weboldalt (http://www.szin.org), ahol nem csak a legújabb nevekről tájékozódhatnak a SZIN rajongók, de a Roadshow állomásairól és a villámakciók, programok részleteiről is olvashatnak bővebben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük