Elindult a KocsmaOld’s!

Múlt vasárnap került megrendezésre az első KocsmaOld’s, ahol a megszokott csütörtöki buliktól eltérően laza kocsmai hangulat fogadta az alagsorba látogatókat. Az eseményen belül egy csocsóversenyt is rendeztek, érdekesebbé téve a lightos vasárnapi estét.

Elvileg már korábban is felvetődött az Old’s-nál a vasárnapi nyitás ötlete, azonban – mint ahogy sok minden mást is – a Covid ezen elképzelést is megakasztotta, szerencsére nem véglegesen. Maga az esemény este 8-kor kezdődött és nem is tartott tovább éjfélnél, gondolva ezzel is a hétkezdés akadálymentességére. Eleinte azok érkeztek meg, akik a csocsóversenyre jelentkeztek, aztán később szépen lassan sokan mások is leszivárogtak az alagsorba 1-2 sörre.

Aki csocsóban jártas, az tudja, hogy egy menet általában 10 labdáig tart, és ennek megfelelően kerül ki a mérkőzés győztese. Ezúttal viszont fix játékidőt (5 perc) szabtak meg, hogy ne húzódjon el a rendezvény, ami sokkal kiszámíthatatlanabbá tette a meccseket. Mivel hét csapat indult összesen, így lehetőség volt mindenkinek mindenkivel játszania, ez alapján teljesen igazságos eredmény született. Sajnos a győzelem nem jött össze, a hatból két meccsen esélyünk sem volt nyerni, ám ezzel együtt is másodikak lettünk. A győztes jutalma fejenként három beváltható sörkupon volt, a másodiknak kettő, a harmadiknak egy járt. Innen is gratulálok Trashnek és Lajcsynak, akik hibátlan mérleggel nyerték a versenyt.

A győztesek (kép: Tóvaj Attila, KTK Fotókör)

A versennyel párhuzamosan streamen keresztül lehetett nézni az E-sport bajnokságot, vagy csak simán társalogni az asztaloknál, melyekből ezúttal a megszokottnál többet raktak ki a kisteremben. Természetesen az este végén a Pál utcai és a Nap kapujában sem maradhatott ki, így került lezárásra az első vasárnapi Old’s.

Köszönjük a szervezést, vasárnap remélhetőleg megint találkozunk!

Az estéről készült teljes képgaléria megtekinthető ITT