Ismét tagfelvételt hirdet az Energetikai Szakkollégium!

Ha érdekel az energetika, a modern kor energiaipari megoldásai, vagy csak szeretnéd bővíteni és gyakorlatban is megismerni az egyetemen tanultakat, akkor itt a helyed! Jelentkezz az ESZK-ba, hiszen itt olyan tudásra, tapasztalatokra és kapcsolatokra tehetsz szert, amelyek nagyban hozzájárulnak szakmai fejlődésedhez, jövőbeli sikereidhez. Kezdd építeni a jövődet már az egyetem alatt, csatlakozz hozzánk!

Az Energetikai Szakkollégium 19 éve, 2002. október 17-én alakult meg gépész és villamosmérnök hallgatók együttműködése nyomán. Számos szakmai rendezvényt szervezünk, ilyenek a nyilvános előadásaink, amelyeken elismert szakemberek által nyerhetünk bepillantást az energetikai szektor aktualitásába, izgalmas problémákba és azok kezelésébe a legmodernebb technológiák felhasználásával, mind mérnöki, mind gazdasági aspektusok alapján. Szintén rendszeresen tartunk nyilvános üzemlátogatásokat, melyek keretében az ország legkülönbözőbb erőműveit és egyéb energetikai létesítményeit ismerhetik meg az érdeklődők testközelből.

Továbbá szervezünk csak a tagságunk számára elérhető programokat is. Ezek a belsős kurzusaink és tréningjeink, melyekkel értékes hard- és soft skillek-re tehet szert minden tagunk. Azok sem unatkoznak az ESZK-ban, akik a folyamatos kihívást keresik. Egész-, vagy akár több féléven át tartó, legkülönfélébb projektjeinkben mindenki kipróbálhatja magát. Van középiskolásoknak szervezett tanulmányi versenyünk, egyetemistáknak szakmai gyakorlat programunk, Do It Yourself – ‘Csináld magad’ projektjeink, de még nemzetközi konferenciasorozatot (IYCE – International Youth Conference on Energy) és nemzetközi nyári egyetemet is szervezünk (SAE2 – Summer Academy on Energy), melyek évről évre egyre sikeresebbek.

Büszkék vagyunk arra, hogy az Energetikai Szakkollégium nevéhez számos szakmai siker is fűződik. Tagjaink rendszeresen vesznek részt hazai- és külföldi konferenciákon, megannyi publikáció elkészülésében elengedhetetlen szerepe volt a szervezetünknek. Ha publikáció vagy TDK dolgozat írásában gondolkozol, tapasztalt tagjaink rengeteg hasznos tanáccsal, információval tudnak ellátni erre a feladatra.

Természetesen az egyetemi évek alatt a közösségi élet sem maradhat el, csapatunk összetartását rendszeres csapatépítő programokkal erősítjük, szoros, éveken át tartó barátságok és szakmai kapcsolatok alakulnak ki a szakkollégium által. Az összetartás mértékét mi sem bizonyítja jobban, hogy bár online felületeken, de a közösségi élet a pandémiás időszak alatt sem hagyott alább, sőt! Számos új, online közösségi program keretében talán még inkább összetartó csapattá érett a szakkollégiumunk.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet és részese szeretnél lenni a nagyszerű, lelkes csapatunknak, akkor nincs más dolgod, mint hogy jelentkezz!

Jelentkezéssel kapcsolatos minden információt megtalálsz a www.eszk.org/tagfelvétel webcímen!

Bármilyen egyéb kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésetekre az alábbi email  címen is: felvetel@eszk.org

Egyéb, hasznos információért érdemes követned a Facebook és Instagram oldalainkat is!

Várunk szeretettel!