Tagfelvételt hirdet az Energetikai Szakkollégium!

Ha érdekel az energetika, felcsigáznak a modern kor energiaipari megoldásai, vagy csak szeretnéd kiegészíteni és gyakorlatban megismerni, esetleg bővíteni az egyetemen tanult tudásodat, akkor köztünk a helyed! Jelentkezz az ESZK-ba, hiszen nálunk olyan előnyökre, ismeretekre és kapcsolatokra tehetsz szert, melyek hozzájárulnak szakmai fejlődésedhez, jövőbeli sikereidhez. Ismerj meg minket, csatlakozz hozzánk, és kezdd el most jövőd építését!

logo-eszk

Az Energetikai Szakkollégium már több mint 15 éves, 2002. október 17-én alakult gépész és villamosmérnök hallgatók együttműködésében. Rendszeres rendezvényeinkre szakmailag elismert előadókat hívunk, akik szívesen tartanak előadást az energetika legújabb, legfrissebb aktualitásairól, legmodernebb technológiáiról nem csak mérnöki hanem gazdasági aspektusok alapján. Az ESZK a BME-n és az országban  működő legelismertebb, legaktívabb diákszervezetek egyike.

Széleskörű tevékenységeink közé tartoznak a nyilvános üzemlátogatások és előadások, de szervezünk kifejezetten tagjaink számára is belső programokat. Ilyenek például hard és soft skilleket fejleszteni hivatott belső kurzusok, változatos tréningek vagy a belsős előadások. Nálunk kibontakoztathatod a benned rejlő kreativitást és szakmai motivációt is, hiszen különböző – többek között DIY – projektekben vehetsz részt, vagy akár kipróbálhatod magad fórumok és előadások megszervezésében is. A szakkollégium nevéhez számos szakmai és tudományos siker fűződik, hiszen lehetőséget és segítséget nyújtunk hazai és külföldi konferencia-részvételekhez, publikálásokhoz, melyek által értékes szakmai kapcsolatokra is szert tehetsz. Nagy figyelmet fordítunk tagjaink tanulmányainak sikerességére is; bármilyen problémával is találod magad szemben, felsőbb éves tagok szívesen állnak rendelkezésedre, de TDK-ra való készülésben is számíthatsz tapasztaltabb tagjainkra. Mindezekhez elengedhetetlen egy összetartó és inspiráló közösség, ezért gyakran szervezünk csapatépítő táborokat és olyan egyéb programokat, mint például paintball, közös főzés, társasos esték vagy könnyedebb bulik.

A jelentkezéshez egy motivációs levelet és egy önéletrajzot várunk, valamint egy Assessment Center-en (csoportos foglalkozás) és egy rövid beszélgetésen kell majd részt venned a Szakkollégium pár tagjával. Keress minket Facebookon, Instagramon vagy honlapunkon, a www.eszk.org-on. Bármilyen kérdés esetén állunk szíves rendelkezésedre az alábbi e-mail címen is: felvetel@eszk.org

Ha felkeltettük érdeklődésedet jelentkezz hozzánk! Légy része nagyszerű csapatunknak, és tedd meg az első lépéseket egy sikeres karrier felé, építsd jövődet velünk! A jelentkezést megelőzően találkozhatsz velünk a VIKesten, feburár 14-én 19 órától a Schönherz első emeleti nagytermében, ahol kötetlenül, pár melegszendvics és sör mellett beszélgethetünk a villamos energetika jövőbeni kihívásairól és lehetőségeiről. Emellett várunk Tagfelvételi Estünkön is, február 12-én 18:15-től az R110-ben, ahol felteheted az esetlegesen fennmaradó kérdéseidet a Szakkollégiummal kapcsolatban.

Várunk szeretettel!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük