AMTS 2018-ban is!

Figyelmes olvasóink tavaly már találkozhattak már az Automobil & Tuning Show (AMTS) névre keresztelt nagyszabású rendezvénnyel a Káté hasábjain.  Idén is vendégül látják a benzingőz szerelmeseit a Hungexpo csarnokaiban. 2018.március 23-25. között érdemes lesz az iskolai teendők mellett időt szakítani egy, akár egész napot kitevő intenzív programnak.

A korábbiakhoz hasonlóan a kiállítás keretein belül megrendezésre kerül a Nemzetközi Hifi és Tuning Show, a Miss AMTS Szépségverseny, valamint a személyes kedvencem, a Gymkhana Drift Bajnokság.

Akik a tuningkultúra iránt nem igazán érdeklődnek, azok se csüggedjenek, ugyanis a legnagyobb autómárkák egy teljes csarnokot kaptak legújabb modelljeik bemutatására. A gyári modellek mellett merész koncepcióautókkal is találkozhatunk, melyek mindig vonzzák a kíváncsi szemeket. A Classic Automobil Show az old school vonal szerelmeseit célozza meg. Itt egyrészt egy kortörténeti kiállítást láthatunk, valamint mindig tartogatnak egy-két igazi ritkaságot a szervezők. Legnagyobb újításnak a korábbiakhoz képest az Off-Road Show ígérkezik. Körülbelül félszáz, magyarok által összetákolt gépszörny kerül bemutatásra. A szervezők látványos show-t ígérnek, ahol profi versenyzők mutatják meg, mi fán terem is az off-road, valamint a szerencsés nézelődők akár végig is gurulhatnak az előre megépített demópályán.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük