Energetikai Szakkollégium Tagfelvétel

Az Energetikai Szakkollégium idén tavasszal is tagfelvételt hirdet!

Szervezetünk tagságát jellemzően energetikai- és villamosmérnök hallgatók alkotják, akik igyekeznek kitűnni szakmai munkájukkal a hallgatók sokaságából. Célunk, hogy a lehető legtöbbet fejlődjenek egyetemi éveik alatt, mind szakmailag, mind pedig az egyéb társas és menedzsment jellegű kompetenciák terén.

A fejlődés biztosítása érdekében létrehoztuk belső képzési rendszerünket, melynek gerincét heti szinten megrendezendő előadások és kurzusok alkotják, kiegészülve az egyéb tréninglehetőségekkel, melyeken tagjaink fejleszthetik időgazdálkodási, prezentációs és vezetői képességeiket.

A befektetett munka nálunk garantáltan megtérül. Minden tagunknak adott a lehetőség, hogy részt vegyen olyan üzemlátogatásokon és szakmai napokon, melyeken egyébként nem lenne esélye, valamint eljuthasson számos külföldi és hazai konferenciára. Szakkollégiumunk nagy előnye, hogy egy olyan közösség tagja lehetsz, amelyben mindenkit a közös cél, a tudásvágy és a tenni akarás köt össze. A szoros szakmai kapcsolat és közös érdeklődési kör pedig ideális táptalaj számos jó barátság kialakítására.

Ha felkeltették érdeklődésedet a Szakkollégiumunkban rejlő lehetőségek, gyere el Tagfelvételi estünkre 2018. február 15-én, ha pedig sikerült meggyőzünk Téged, akkor lépj ki a komfortzónádból és jelentkezz hozzánk 2018. február 17-ig. A jelentkezéssel kapcsolatban további információkat a www.eszk.org/tagfelvetel oldalon olvashatsz, ha pedig bármilyen kérdésed lenne, akkor írj a felvetel@eszk.org címre és biztosan kapsz rá választ.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük