KTK Fotókör: Budapest éjjel X Street Art kiállítás

A KTK Fotókör ezúttal sem hagyta, hogy egész félévben üresen álljon az aula, ezért az őszi szemeszterben „Budapest éjjel” és „Street Art” témában nyitottak kiállítást.

Erre a hétfő estére már régóta hangoltak a fotókörösök: egész félévben készítettek témába illő képeket, majd kiválogatták ezek legjavát, hogy megosszák a kollégium lakóival. A megnyitóra érkezők számára ezen felül többféle süteménnyel és forró teával készültek, így emelve az esemény hangulatát, hogy a programra érkezők a paravánok tartalmának megtekintése után sem széledjenek rögtön szét, hanem kisebb csoportokban beszélgetésekbe kezdjenek. Elmondható, tervük sikeres volt. Szerencsére ha valakinek kérdése volt a fotográfiák készítésével vagy ihletettségével kapcsolatban, akkor a jelenlévő körtagok kielégítő választ tudtak nyújtani.

Akik a megnyitón nem tudtak részt venni, még két hétig (december 3-ig) megtekinthetik a képeket két zh írása, vagy liftre várás közben, ezzel is feldobva a félév végi hajtás által beszürkített hétköznapjaikat. Akiket pedig a tegnap este látottak annyira megfogtak, hogy pár nyugodt percet szakítanának a képek újbóli átnézésére, akkor ők is bármikor újra belemerülhetnek a kiállítás által feldolgozott témákba.

(A cikkben található képet Koronczi Richárd, a KTK Fotókör munkatársa készítette.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük