Senior 90’s Quiz Est 2017

Ha még mindig lázba hoznak titeket gyermekkorunk rajzfilmjei, slágerei és játékai, akkor itt a helyetek a Senior Quiz Esten!” – szólt az első Senior Kvíz Est mottója. De vajon mit is ötleteltek ki a szervezők a csapatok szórakoztatására?

Kedd este a Kármán Klubban gyülekeztek a résztvevők, hogy egy baráti hangulatú vetélkedőben mérjék össze tudásukat a három fordulós kvízen. Az első körben a feltett kérdésekre felkínált négy lehetőség közül kellett minél hamarabb kiválasztani a pontosan egy helyes megoldást a Kahoo alkalmazás segítségével. A második menetben papíron kellett választ adni a kérdésekre: például műszaki rajzot kellett készíteni a Teletubbies figurák „antennáiról”, képrejtvényeket kellett megfejteni, vagy éppen a Hupikék Törpikék szereplőit kellett felsorolni. Az utolsó fordulóban ugyancsak a mobil alkalmazást kellett használni, ugyanakkor itt a felsorolt négy lehetőséget kellett a megadott szempontok alapján sorba rendezni, úgymint a Harry Potter sötét varázslatok kivédése tanárok, vagy éppen a Windows operációs rendszerek, melyek végigkísér(tet)ték gyerekkorunkat.

A versenyen végül a harmadik helyezést a Totalliszpájzgörlz szerezte meg, a Csapatáska tagjai lettek a másodikok, míg végül, de nem utolsó sorban a Stúdió csapata nyerte meg a versenyt. A résztvevőknek ezúton is szeretnénk gratulálni a szép teljesítményhez, a Senior Gárdának pedig köszönjük, hogy ezzel a rendezvénnyel színesítették az amúgy sem szürke gépész közösségi életet!

(Az illusztrációként felhasznált képeket Karácsonyi Nancy, a KTK Fotókör munkatársa készítette. A Fotókör további képeit itt érhetitek el.
A Stúdió által készített képanyag itt érhető el.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük