Energia Műhely

2017. április 6-án, csütörtökön 14:00 és 18:30 között kerül megrendezésre a Construma Nemzetközi Építőipari Szakkiállítás keretein belül a Magyar Energetikai Társaság Energia Műhely névre hallgató rendezvénye, melynek szervezéséhez és lebonyolításához nagy mértékben hozzájárul a szervezet karunkon is aktívan tevékenykedő Ifjúsági Tagozata is. Az idei fórum alcíme: A Hazai Energetika Súlyponti Témái és Esélyei a Jövőben.

De mit is lehet tudni az eseményről? Ahogy a társaság honlapján szerepel: „A MET fennállásának huszadik esztendejében az Elnökség az egyesületi és a szakmai közélet felpezsdítése érdekében egy kéthavonta megrendezésre kerülő újszerű fórumot kezdeményezett. Célunk egy cégeken és szervezeteken átívelő szakmai műhely megteremtése, ahol az energetikában tevékenykedő vezető és beosztott mérnökök, gazdászok, jogászok, és más szakemberek részvételével lehetőség nyílik az ország számára fontos energetikai témák nyílt, tényszerű megvitatására, majd további, műhelyszerű feldolgozására.”

A rendezvény első részeként a meghívott előadók tartanak nagyjából fél órás szakmai előadásokat az adott évre kitűzött tematikával kapcsolatban, ezek után lehetőség nyílik a hallgatóság számára kérdezni. Az előadások után kötetlen kerekasztal beszélgetések következnek, melyek során rengeteg, az iparban elhelyezkedett szakemberrel lehet megismerkedni, akik nem egyszer saját cégüknek keresnek munkaerőt, vagy éppen szakdolgozattal, vagy egyéb kutatásokkal kapcsolatban segítenének a feltörekvő egyetemistáknak.

Aki érdeklődne az esemény iránt, az itt találhat bővebb információkat: http://www.e-met.hu/?action=show&id=2511

Figyelem! Az esemény ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött! Regisztrálni itt lehet: http://www.construma.hu/konferencia-nemkamaraitagoknak

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük