Autó, Motor és Tuning Show (AMTS)

Hazánkban idén március 24 és 26 között megrendezésre kerül immár 12. alkalommal a méltán híres AMTS. Eme hosszú időszak alatt sokat változtak a kiállítás paraméterei.

Míg a legelső rendezvény „csak” 4000 m2-es fedett területen közel 20000 látogatót vonzott, addig a tavalyi 62000m2займ с 18 на карту без отказа-es kiállítóteret igazán impozánsnak mondhatjuk, nem is beszélve az 55000 érdeklődőről, akik megtekintették az eseményt.  A programok is sokszínűek. Különböző tematika szerint válogatták szét a kiállítási darabokat. A tuning autók szerelmesei több mint 15 országból érkező gépeket csodálhatnak meg az egyik pavilonban, míg másik sarokban az autógyártó cégek legújabb széria modelljeit tekinthetjük meg, továbbá külön Cabrio, illetve Veterán Motor kiállítást is találhatnak az érdeklődők. A környezettudatosság jegyében idén elektromos autó részleg is várja a látogatókat.

Gépészmérnök hallgatóknak és az autók szerelmeseinek jogosan felcsillanhat a szeme a rendezvény hallatán, ha sikerül egy kicsit félretenni a zárthelyik rengetegét, remek lehetőség a kikapcsolódásra a 7. hét után!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük