Az EFOTT Fesztivál első külföldi sztárfellépője: a HURTS!

„Don’t let go. Never give up, it’s such a wonderful life.”

A brit duó tagjai Theo és Adam egy manchesteri szórakozóhelyen találkoztak 2005-ben, ahol elhatározták, hogy létrehoznak egy zenekart. Évekig csak interneten tartották a kapcsolatot, Adam zenei alapokat küldött, Theo pedig vokált.

Az átütő sikert csak 2009-ben érték el, az interneten vírusszerűen terjedő egyik legnagyobb slágerükkel a Wonderful Life-al. Ez hozta meg az addig ismeretlen formáció számára az ismertséget,  és az első hatalmas sláger után már nem is volt megállás. A Hurts azóta meghódította a nemzetközi slágerlistákat, Európa egészét, és természetesen a magyar közönséget is, köszönhetően az olyan daloknak, mint a Lights, Stay, a Wings, Somebody to Die For vagy a Calvin Harris-el készített Under Control, ami egyből a slágerlisták első helyén nyitott. Zenéjükre nagy hatással volt a Depeche Mode és Prince, melankólikus dallamaik szerelemmel, reménnyel és a szabadság érzésével átitatottak.

Harmadik nagylemezük 2015. őszén jelent meg Surrender címmel, 2017. júliusában pedig az eddigi leglátványosabb műsorukkal érkeznek az EFOTT-ra, hogy ismét bizonyítsanak magyar közönség előtt.

Bevezető áras hetijegyek csak január 5-ig kaphatók a www.efott.hu oldalon, ne maradj le róla!

Forrás: http://efott.hu/media/микрозаймы на карту онлайн быстро

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük