Feszti(vál) Körkép 2016-SZIN

Ha szeretnél egy méltó lezárást a fantasztikus nyaradnak, ne habozz, SZINezz! Idén is megrendezésre kerül a fesztivál, ahol az ország legnaposabb városában sütkérezhetsz a parton, miközben a Tisza habjai nyalogatják a lábad és még a kedvenc előadóid is meghallgathatod. Jól hangzik nem? Szerintünk igen!

szin-2016-pre-image2

Kezdj el élni! – hirdeti a 2016-os SZIN plakátja, amely az Anna and the Barbies és Kiss Tibi közös számát idézi fel számomra. Erre pedig nagyon jó lehetőséget nyújt a Tisza partján megrendezett fesztivál, ahol számos program közül válogathatunk. A SZIN 2003-as újraindulása óta törtetlen népszerűségnek örvend, amely nem csoda, hiszen családias atmoszférája és jó zenei programjai bárkit rabul ejthetnek. A szegedi Belvárosi híd lábánál elterülő fesztiválon évről-évre neves hazai és külföldi előadók szórakoztatják a nagyérdeműt, akik ezért nagyon hálásak és egyre többen és többen látogatnak el a Szegedre, ahol tavaly 90 ezer fesztiválozó engedte ki a gőzt egy kis nyár végi tombolással.

szin2

A zenei felhozatalra idén sem lehet senkinek panasza, ugyanis a fesztivál szervezőinek ismét sikerült neves előadókat elcsábítania, hogy mindenki megtalálja a neki tetsző fellépőt.

A szerdai napon (Augusztus 24-én) a magyaroké lesz a főszerep: a SZIN Nagyszinpaod fellép a Margaret Island, Majka&Curtis és a Wellhello. A Captain Morgan arénában kicsit rockosabb lesz a felhozatal: a Depresszió, a Road és az Alvin és a Mókusok fog a húrok közé csapni, majd este Dj Sterbinszki pörgeti a lemezeket. Ezen kívül a Belga, a Hősök és a Csík zenekar is fellép.

Csütörtökön (Augusztus 25-én) színpadra lép a Dubioza Kollektíva, akik ötvözték a reagge, a ska, az alterrock elemeit, és egy csipet balkáni érzést is belevittek, a végeredmény pedig egészen élvezhető! Rajtuk kívül láthatjuk még az Ivan and the Parazolt, a Brainst, a PASO-t, a Paddy and the Rats-et és még sok más kiváló előadót.

bc5k1969

Pénteken (Augusztus 27-én) lép szinpadra a 2 Unlimited, a 90-es évek holland párosa, akik olyan dalokat tudhatnak magukénak, mint a Get Ready for This, vagy a Let the Beat Control Your Body, valamint Aron Chupa, akitől biztosan hallani fogjuk majd az Albatraoz című számát. Aki pedig a kicsit csapatósabb műfajok kevdelője, az kibulizhatja magát a Foreign Beggars koncertjén. Hogy a magyarokról se feletkezzünk el: játszik majd az Anna and the Barbies, a Quimby, az Intim Torna Illegál, a Magna Cum Laude és még sok más remek előadó is.

Szombaton (Augusztus 28-án) a színpadon láthatjuk Kwabs-et, Jasmine Thompsont, a Milk&Sugart, a Cloud9+-ot, a Mary Popkidset, a Supernemet és az Irie Maffia микрозаймы безработным на карту онлайнis gondoskodni fog a szórakoztatásunkról.

Ha te is úgy gondolod, hogy elég meggyőző ez a felhozatal és szívesen lazítanál a Tisza partján, mielőtt elkezdődik az újabb egyetemi éved, téged is vár a SZIN!

Végezetül pedig szóljon Aron Chupától az Albataroz a Schimán tolmácsolásában! 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük