Kitchen Budapest – Talent Program

Te is tele vagy tervekkel, hogy hogyan lehetne jobban, szebben, egyszerűbben csinálni? Vagy tiéd az évszázad ötlete? Mutasd meg nekünk! Szervezd össze a csapatodat, akikkel együtt készen álltok létrehozni a prototípust vagy a proof of conceptet az ötletetekhez. Előre szólunk, hogy nem lesz egyszerű. Készüljetek fel a meglepetésekre, az örömre és a drámára!

kitchenbudapest_talent

A program célja az üzleti potenciállal és kísérleti szemlélettel rendelkező szolgáltatás és design ötletek fejlesztése. A 6 hónapos ciklus végén a programban megvalósuló projektek bemutatkozhatnak a KIBU Demo Day-en, ahol a kiállítási lehetőség mellett a projekt jellegétől függően befektetői támogatást is szerezhetnek. A legtöbbet fejlődött és a legtöbb potenciállal rendelkező ötletek továbbjuthatnak a Kitchen Budapest Startup Programjába is. Célunk, hogy az inkubációt követően létrejöjjön egy proof of concept vagy prototípus.
 
Amit a KIBU biztosít számotokra:
Szakmai mentorálás  A KIBU csapata szakmai segítséget nyújt a program során.
Kapcsolatrendszer  Bekerülhettek egy kiterejdt hazai és nemzetközi networkbe.
Anyagi támogatás  A prototípus fejlesztéséhez anyagi támogatást biztosítunk.
 
Amit tőletek várunk:
Az ötlet legyen szolgáltatás vagy design alapú, legyen innovatív, kísérleti szemléletű. A projekt végére álljon elő egy proof of concept vagy egy prototípus.
A csapat fedje le a termék megvalósulásához szükséges minden területet (legyen pl. programozó, designer, egyéb szaktudás), tagok nevei és feladatai a jeletkezéskor pontosan legyenek feltüntetve, tagok a talent program időtartama alatt legyenek elérhetőek, és heti minimum 20 órában mindenki részt tudjon venni a közös munkában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük