9 dolog, amiből tudod, hogy gépész vagy

Összegyűjtöttük számotokra 9 jellemző dolgot, amely nagy eséllyel igaz rád, ha te is gépész vagy. 6

1. Kerülöd a pénteki órákat.

Ha csak teheted, úgy állítod össze az órarended, hogy ne essen péntekre egy darab órád sem. Ennek valószínűleg az az oka, hogy a csoporttársaiddal az Old’s-ban lefolytatott, hajnalig tartó beszélgetésektől annyira fáradtnak érzed magad, hogy ki sem akarod tenni a lábad a koliszobádból.

2. Van képed a Szabadság híd egyik csavarjával.

Aki már hallgatott Szilárdságtant, annak biztos, hogy van közös fényképe a Szabadság hidat tartó négy csavar valamelyikével, amelyet csak „sziltanszelfiként” emleget. Remekül mutat a Facebook profilodon, de annál hasznosabb szolgálatot tud nyújtani, ha szóbelire kerül a sor.

412366_103646749774664_411629065_o

3. Képes vagy bármilyen folyadékot, nagyon gyorsan elfogyasztani

Ha úgy hozza az élet, rejtett képességed segítségével pillanatok alatt szivattyúvá változtatod nyelőcsöved és a hatalmas térfogatárammal gurítod le rajta az éppen kezed ügyébe kerülő közeget. Ráadásul ezt az adottságodat rendszeresen összeméred társaiddal (főleg egy-egy Slip alkalmával).

4.  Van legalább egy olyan történeted a gólyatáborodból, amire életed végéig emlékezni fogsz.

Aki volt már gólyatáborban, az nagyon jól tudja, hogy mire gondolok. Dőljetek hátra és idézzetek fel párat az imént említett történetekből, lesz bőven. Ha pedig megkoptak az emlékeid, fogd az időre. Más nem is lehet a hibás… 😀

5. Egyből letérdelsz, ha meghallod Korda Györgytől a Nap kapujábant.

Essen eső, fújjon szél, te akkor is térden állva fogod csapkodni a földet, ha felhangzik ez az örök klasszikus. Az sem számít, ha borfoltos lesz a nadrágod, vagy hozzáragadsz a földhöz, a tradíció az tradíció.

Olds_Halloween_2015_10_29_dobodiana_2048-107

6. Olvastál már műveket olyan neves szerzőktől, mint Elter Pálné, vagy Házkötő István.

Legalább egyszer került már a kezedbe a világirodalom egy-egy olyan meghatározó darabkája, mint például a Műszaki 2D-s ábrázolás. Le merem fogadni, hogy hasonló témájú klasszikusokból porosodik is pár a polcodon.

7. Ha laborra mész, első kérdésed: Volt beugró?

Ez egyfajta köszönés a laborról éppen távozó kollégáid felé, de egyben célzott érdeklődés is a hogylétük felől. Ez az érdeklődés leginkább arra irányul, hogy megtudd: az illető írt-e beugró zh-t az elmúlt két órában. Ha a kolléga válasza igen, akkor képes vagy nagyon elszomorodni és tovább faggatózni annak tartalmáról.

8. Láttad már a Napfelkeltét.

Volt már olyan estéd, amikor bokros teendőid elvégzése során megcsodálhattad a felkelő Nap nyújtotta szépséget. Legyen szó akár egy házi leadásról, másnapi zh-ról vagy esetleg egy különösen hosszúra nyúló Old’s-ról, gyönyörködtél már a természet ezen csodájában.

11200816_830447673675724_7881841701733278592_n

9. Ismersz egy nótát, amely úgy kezdődik, hogy: Fééééényesebb a Nap sugáááára…получить займ онлайн без отказа

És ezt előszeretettel énekled is a kollégák körében!

 

Ha magadra ismertél, vagy csak szeretnél több cikket is olvasni tőlünk, akkor lájkold a Káté Facebook oldalát és látogass vissza sűrűn blogunkra! 😀

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük