B.my.Lake – Sven Väth-tel a soraiban

A német DJ legenda egyértelműen a fesztivál legnagyobb neve, hiszen a veterán DJ annyi fesztiválon fellépett már, hogy külön cikket is lehetne róla írni – de ezt most ne tegyük meg, hiszen mellette így is rendkívül sok, az elektronikus zenét képviselő előadó érkezik még augusztus 19-22. között Zamárdiba.

DSC_4552

B.my.Lake – a második számú elektronikus fesztivál: akár gondolhatnánk rá így is. Azonban felesleges lenne, hiszen így azt sugallná, hogy a színvonala is másodlagos, és mint tudjuk, ez helytelen megfogalmazás lenne. Fogalmazzunk inkább úgy, hogy olcsóbb, kevesebb világhírű DJ-t felvonultató, a nyár végi fesztiválszezont levezetni vágyó fiataloknak szervezett négy napos buli – melynek koncertjei ugyanolyan nagyot ütnek, mint például a Balaton Sound-nak.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=ozlB7NKoS54&w=640&h=480]

A fellépők között – a már említett Sven Väth-en kívül megtaláljuk a testvére árnyékából felemelkedő – és mára már ugyanolyan híressé cseperedő – Fritz Kalkbrenner nevét, akinek leghíresebb száma kétség kívül a már előbb említett nagytestvérrel, Paul-lal közösen szerzett zene, a Sky and Sand.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=XINlEYXA3k0&w=640&h=480]

Tovább nézve a fellépők névsorát, találunk még bőven híres előadót, akiknek a fellépései eddig még soha nem okoztak csalódást, nem is véletlen, hogy rájuk esett a szervezők választása: ilyen például az izlandi Gus Gus, vagy az angol Tale of us. vagy például a magyar bulikban egyre népszerűbb Horváth Tibor, népszerűbb nevén HotX.

A jegyek és bérletek augusztus 7-ig még kedvezményesen megválthatók, előbbi 12.990 Ft-ért, míg utóbbi 24.990 Ft-ért váltható meg. Le ne maradj a nyár egyik utolsó nagy bulijáról, hiszen utána egy újabb évet kell majd várni az újabb fesztiválra!

A fellépők teljes listája, és a programtáblázat elérhető a www.bmylake.hu weboldalon.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük