Ákos koncert és Magyar Nap a FEZEN-en

A forradalmi hétvégét a FEZEN magyar nevekkel ünnepli, egy teljes Magyar Nappal. Július 31-én, pénteken csak hazai előadókkal találkozhattok a fesztiválon: a FEZEN nagyszínpadán láthatjátok Ákost, a Magna Cum Laude-t és a Hooliganst is, de nálunk ünnepli 25 éves fennállását a Sex Action is, illetve itt búcsúzik a fehérvári közönségtől a Subscribe. Az eddigi metaltúlsúly után, most kevésbé szigorú zenék következnek, hiszen, ahogy az első nevek óta hangsúlyozzuk: minden idők legütősebb FEZEN-e várható idén.

Egy éves hazai koncertszünet után, dupla Arénás (!) koncerttel tért vissza ÁKOS tavaly év végén. Idén pedig turnéra indul, aminek állomásai közé, természetesen a FEZEN is bekerült. Több mint 25 éves pályafutása alatt megkapott minden elismerést, amit ma Magyarországon osztanak, és hogy népszerűsége cseppet sem kopott az évek során, arra már az is éppen elég bizonyíték, hogy két egymást követő napon is megtöltötte a Papp László Budapest Sportarénát. Amikor az idei FEZEN szervezésekor felmerült a Magyar Nap ötlete, nem volt kérdés, hogy Ákosnak itt kell lennie. Ákos az Igazán turnéval július 31-én érkezik Székesfehérvárra.

2015 - Poster - A2 - Turne_SZfvar_julius31 (1)

Szintén régi a kapcsolat a Magyar Nap másik két nagyszínpados fellépőjével; Ákos előtt a Magna Cum Laude és a Hooligans mozgatja át a FEZEN közönséget. De, azért pénteken sem kell nélkülözni a fémzenét; két év után, ezen a napon tér vissza a FEZEN-re a Kalapács, itt búcsúzik a fehérvári közönségtől a Subscribe és nálunk ünnepli 25 éves fennállását a Sex Action. És ez még csak két színpad programja, nem a teljes pénteki nap.

MLCsajto01

A Judas Priest, Sabaton, Black Label Society, Soilwork, Danko Jones, Gus G. fémes hatosa mellé Ákos, a Magna Cum Laude vagy a Hooligans révén most újabb stílusok érkeztek, és még közel sem teljes a lista. Jövő héten egy adag alter-pop csapattal jelentkezünk, március 20-án, a FEZEN Pont nyitásával egy időben pedig újabb külföldi zenekarral bővítjük a 2015-ös névsort.

Szólj hozzá