EFOTT – Negyvenedjére is szabadon!

Extrán tuningolt meglepetésekkel készülnek a szervezők. Ismerős helyszínen, Velencén rendezik meg július 14-19. között hazánk legpatinásabb fesztiválját. A 2015-ös EFOTT házigazdája az Óbudai Egyetem lesz. Magyarország legnagyobb hallgatói bulija jubilál, és a 40. évforduló alkalmából a szervezők nagyobb partit ígérnek, mint valaha!efott15_logo_v1_big_transp

Régi-új helyszínre, Velencére tér vissza nyáron az EFOTT – tájékoztatott Maszlavér Gábor fesztiváligazgató. – A tóparti virágvárosként is emlegetett népszerű üdülőterület remek természeti adottságokkal rendelkezik, kiránduló célpontnak kiváló, de az egyéni-, a csapat- és extrémsportok szerelmesei is találnak itt programot maguknak bőséggel. Minden adott tehát ahhoz, hogy az esti koncerteket széles spektrumú nappali programkínálattal egészítsük ki.”

A főszervezők elmondása szerint a fesztiválozók kérdőíves megkérdezése egyebek között rámutatott arra, hogy az EFOTT-ot (Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója) az emberközelsége, a barátságossága, a közösségkovácsoló ereje és az árai miatt kedvelik, és a látogatók igencsak preferálják a tóparti helyszíneket.

obudai_zeppelin„A velencei térség minden évben a dobogós kedvencek között szerepel, ezért is örültünk a házigazda, az Óbudai Egyetem helyszínjavaslatának. A vízpart mellett kétségtelenül előnye, hogy mind tömegközlekedéssel, mind autóval könnyedén megközelíthető. Máskor szinte mindig nulláról indítjuk a szervezési feladatokat, de mivel Velencén három éve táboroztunk le utoljára, még frissek a tapasztalatok, amelyeket átültethetünk a 2015-ös EFOTT-ba” – tette hozzá Maszlavér Gábor.

A tavalyi, miskolctapolcai EFOTT 91.000 látogatót vonzott, és a fesztiváligazgató tájékoztatása szerint ennek megdöntésére készülnek 2015-ben (a 2012-es velencei fesztiválon egyébként 86.000 résztvevő volt).

A 40. EFOTT alkalmából igen szép számú és jó minőségű programkínálaton, és mint mondják, „extrán tuningolt meglepetéseken” dolgoznak a szervezők – minderről hamarosan több részletet is felfednek.

A hetijegyek elővételben már rendelhetők, diákbarát 12.990 forintos áron.

EFOTT

Csak szabadon…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük