Campus 2014 – fergeteges buli a Nagyerdő szívében

Nem fér a bőrébe a Campus fesztivál! Három éven belül három különböző helyszínen rendezik meg a debreceniek kedvenc fesztiválját, de egy valami sosem változik: a minőség. Idén olyan sztárok teszik tiszteletüket a Nagyerdőn, mint DJ Antoine,  a The Asteroids Galaxy Tour, Wankelmut, na meg jön a Tankcsapta jubileumi, 25. éves koncertje.

De vizsgáljuk meg közelebbről az új helyszínt, nehogy valaki eltévedjen a fesztiválon. Mert idén minden eddiginél nagyobb sansza lesz erre, hiszen sokkal nagyobb területen rendezik meg a fesztivált. A régen megszokott Nagyerdei Stadion helyén egy ugyanilyen névre hallgató, de azóta egészen impozánssá átépített aréna áll, a helyi csapat arénája azonban még túl friss ahhoz, hogy fesztiválozni lehessen rajta – nem is beszélve arról, hogy nagy valószínűséggel a fesztivál ideje alatt lesz a BL-selejtező visszavágója. Tavaly az aréna átépítése miatt költözött a vidámparkba a fesztivál, de olyan jól sikerült, hogy az állatok sem győzték az ébrenlétet, de mivel nekik szükségük van a nyugodt környezetre, idén ismét új helyszín után kellett néznie a Campusnak. Ez az új helyszín pedig nem más, mint az új Nagyerdei Stadion környéke: az aréna melletti rendezvénytér, a Víztorony környezete, a nagyszínpad pedig a régi vigadó (majd Beat Beach) helyén lesz majd. A stadion annyiban vesz részt a fesztiválban, hogy a még épülő rendezvénytér adja az ezer négyzetméteres partycsarnokot, ahol többek között DJ Antoine is fellép.

stadion1
A fellépők közül a már említett Dj Antoine-nak, és az Asteroids Galaxy Tour-nak is ez lesz az első debreceni fellépése, nem úgy a Tankcsapdának, amely a helyiek büszkeségeként mindig szívesen lép fel „saját” közönsége előtt, biztosan most is fergeteges bulit csinálnak, elvégre most ünneplik alakulásuk 25. évfordulóját. A Campus fesztiválon – ahogy eddig is – fellép a hazai zenei élet sava-borsa: így a Brains, a Punnany Massif, a 30Y, a Quimby, az Ivan & The Parazol, és Rúzsa Magdolna. Az elektronikus zene rajongóinak ismét garantált a fergeteges hangulat, hiszen tiszteletét teszi Ludmilla, Palotai, Bárány Attila, Cloud9+, és a német Wankelmut.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=m2TVXMu4aNA&w=560&h=315]

 

Színes fesztivál

A Campus a kiváló fellépők mellett sokoldalúságáról is híres fesztivál volt, és ezt a jó szokását megtartja idén is: színház, sportrendezvények (például a 0. napi Campus Olimpia), gasztronómia, mozi, és költészet is szórakoztatja majd a nagyérdeműt a fesztivál ideje alatt. A humor rajongóinak sem lesz alkalma szomorkodni: a vidámságért a Dumaszínház csapata gondoskodik, így Kőhalmi Zoltán, Aranyosi Péter, Mogács Dániel, és még sokan mások.

campus
Debrecen és a Campus július 23-27-ig tárt kapukkal vár Benneteket! Találkozzunk a Nagyerdőn!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük