Akik idén nagyot alakítottak: Brains

Idén nagyot tarolt a Brains: márciusban megjelent lemezük átütő siker lett, a nyáron rengeteget koncerteztek, külföldi nagy sztárokkal csinálnak közös bulikat és klipet is. A BME Egyetemi Napokon szeptember 17-én – kedden – 22:30-tól láthatjátok őket a Nagyszínpadon.

A zenekart 16 éve alapították, és a Brains nevet is ekkor találták ki, de a mai végleges formáció kb. 3-4 éve alakult ki. Kéri Andris – Colombo –, a csapat frontembere is ekkor csatlakozott a jelenlegi felálláshoz. Ugyancsak ekkor kezdték kialakítani a változatos hangzásvilágot, azaz drum and bass-, braekbeat-, elektro- és raggaedallamok keverékét. Innen datálható a Brains országos ismeretsége, belföldön és külföldön egyaránt.

A 2013-as év legütősebb lemeze, Brains – Full range:

További infókért és részletes programokért továbbra is kövesd a www.egyeteminapok.bme.hu weboldalt, és persze csatlakozz a www.facebook.com/egyeteminapok klubhoz is! Jegyek már kaphatók az Eventim hálózatában.

Amit pedig nem szabad elfelejteni: a VII. BME Egyetemi Napokon, az Infoparkban 2013. szeptember 17-én 22:30-tól a Nagyszínpadon a Brains!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük