East Fest – Buli keleten

Idén másodjára rendezik meg Mezőtúron az East Fest-et július 18-20 között! A gyulaiaknak, egrieknek, nagyváradiaknak, pécsieknek és zentaiaknak ingyenes.

east

 

A tavalyi debütálás hatalmas sikere után, 2013-ban is ráncbaszedi Mezőtúr Kelet-Magyarországot. A fellépők között szinte minden stílusban találhatunk nagyágyút. A hazai rockzenét a Tankcsapda, Alvin és a mókusok valamint a Depresszió képviseli; akik a ska-t kedvelik: fellép a Skafunderz; a tucc tucc szerelmesei ellátogathatnak Bárány Attilára; de akik a nyolcvanas évek zenei világában él még, az az Ossiannal újraélheti. De fellépnek feltörekvő populáris előadók is, mint Majka vagy a Punnany Massif.

Az idei East Fest egy küldetést is próbál véghezvinni,

” Sokan Budapestre, egyre többen külföldre…

Fokozatosan ürülnek ki a városok, eltűnnek a régi barátok, ismerősök, elöregszik a lakosság. Néhányan még haza-haza látogatnak, de egyre többen szakadnak el a szülőföldjüktől akár a visszatérés gondolatát is elfelejtve. Természetesen nem nehéz észrevenni a vidéki lehetőségek hiánya és az elvándorlás mértéke közötti összefüggést.

Ez a folyamat meglehetősen aggasztó és sokunk fejében megfordul a kérdés, hogy vajon ezt senki nem veszi észre „odafent”? És ha észreveszi, nem akar tenni valamit ellene? Vajon hova vezet mindez hosszútávon? ”

További részletek:

http://eastfest.hu/kuldetesunk/

Helyszín:

A fesztivált egy strandon rendezik meg, részletesebb leírás:

http://eastfest.hu/2012/12/fesztival-helyszin/

Jegyárak:

A bérlet elővételben 6000 Ft , napijegy pedig 3200 Ft.

További részletek:

http://eastfest.hu/jegyarak/

 

Tehát minden adott egy remek hangulatú bulihoz! Találkozunk ott!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük