ShotSzerda EFOTT-ra töltök

 
Az EFOTT Kft. nyereményjátékot hirdet ShotSzerda néven, melyen bárki részt vehet, aki betöltötte a 18. életévét és Like-olta az EFOTT Facebook oldalát (www.facebook.com/efott). A ShotSzerda Applikáció nevében minden fontos információt elrejtettünk. Shot-mint felespohár, azaz a nyereménytárgy, szerda, mint a játék napja, és applikáció, mint a játék formája. Az Applikáció 2013. február 20-án, este 19:30-kor indul, és azt követően folytatódik minden szerdán június 19-ig bezárólag.

shotfot˘1.
A játékosok minden alkalommal egy idézetet kapnak majd, egy elhomályosított képpel, mely egy dal szövegrészletét és magát az előadót rejti. A helyes megfejtéshez minden esetben meg kell adni mind az előadó nevét, mind pedig a dal címét. Minden héten az a játékos nyer, aki elsőként küldi el a helyes megfejtést.
A nyeremény minden héten 1 db 1 literes kiszerelésű Kalinka Vodka és hozzá 1 szett (4 db) EFOTT csak szabadon Special Edition Shot pohárkészlet. Az alkoholt fogyasszátok felelősséggel és mértékkel!
A rendszer által rögzített adatok alapján a szervezők írásban értesítik a heti nyertest a játékot követő napon, azaz csütörtökön. A nyeremény átvételére személyesen van lehetőség, amennyiben a játékos ténylegesen megfelel a játékszabályban leírt feltételeknek. Átvétel 30 napon belül lehetséges, személyesen, az EFOTT Kft. székhelyén: 1071 Budapest, Damjanich u. 44., hétköznapokon 10-16 óra között.
További információt a játékról, annak menetéről, illetve a pontos játékszabályt a www.facebook.com/efott oldalon találjátok meg! Kalandra fel!
EFOTT, csak szabadon….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük