EFOTT, Zánka

efott13_JAN5edm_800x1171px_72dpi_rgb_WEB (2)Az EFOTT szó elhangzását követően szinte már automatikusan eszünkbe jut az idén 37 éves rendezvény szlogenje: „EFOTT, az ország legnagyobb hallgatói bulija”. Azonban az EFOTT nem csak buli, hiszen a Fesztivál szervezői évek óta nagy hangsúlyt fektetnek a zenei események mellett a hallgatók kulturális- és sport életének fellendítésére is. Ezeknek köszönhetően a napközbeni programok szinte évről-évre bővülnek, nem csak létszámuk, de színvonaluk tekintetében is. Az EFOTT egyik legfőbb célja a felhőtlen szórakoztatás mellett, hogy megismertesse Magyarországot a fiatalokkal, ezért is vándorol évről évre már egészen 1976 óta.

2013-ban hosszú évek után újra visszatér a Balatonhoz, az északi part szívében fekvő Zánka – Új Nemzedék Központba. Ez az erdős-ligetes tóparti létesítmény minden olyan lehetőséget magában rejt, amire idén júniusban szükségünk lehet. A Zánka – Új Nemzedék Központ mintegy 209 hektáros területen a Balaton felvidék természeti és történelmi értékekben gazdag festői környezetében fekszik, kedvelt turisztikai célpontok gyűrűjében, mint a Káli-medence, a Művészetek Völgye, Tihany, Badacsony. Területi adottságainak köszönhetően hosszú partszakasszal rendelkezik, kikötő-és strand várja sportolni, hajózni, úszni, kirándulni, pancsolni-vagy épp a kikapcsolódni vágyókat. Könnyen megközelíthető, hisz a Központnak saját buszmegállóval (71-es út) és központi vasúti megállóhellyel (Zánkafürdő) is rendelkezik.

A Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem az 1999. évi LII. törvény rendelkezése alapján a jogelőd Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem és az Államigazgatási Főiskola integrációjával jött létre 2000. január 1-jén. Az intézmény a következő karokkal működött: Államigazgatási Főiskolai Kar, Gazdálkodástudományi Kar, Közgazdaságtudományi Kar és Társadalomtudományi Kar. 2012. január 1-től a Közigazgatástudományi kar (korábbi Államigazgatási Főiskolai Kar) a Nemzeti Közszolgálati Egyetem része lett.
2003. szeptemberétől a BKÁE kibővült a Szent István Egyetem volt három karával, ezek az Élelmiszertudományi Kar, a Kertészettudományi Kar és a Tájépítészeti Kar.
2004. szeptember 1-jétől az integrált intézmény neve: Budapesti Corvinus Egyetem. Mint az EFOTT “Házigazda Intézménye” 2013-ban garantáltan gondoskodni fognak arról, hogy 2013. június 25-30. között senki se maradjon otthon!

Jegyek már kaphatók a www.efott.hu oldalon, illetve február 4-től az egyes felsőoktatási intézmények árusítóinál! Balatoni nyaralás, koncertek egy helyen, egy összegben, mindössze 15.490 Ft-ért!
A rendezvény további részleteivel kapcsolatban minden fontos információt megtaláltok a www.efott.hu-, illetve a www.facebook.com/efott oldalakon.

EFOTT, csak szabadon….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük