EFOTT 2013 – kezdődik!

Jegyeket, bérleteket tessék! – lerántjuk a leplet!

2013. június 25-30. között újra felzendül az ország legnagyobb hallgatói bulija!

Ti kértétek, mi megadjuk! A szavazataitok alapján megszületett a várva várt eredmény: a 2013-as Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozójának jelmondata: „ZÁNKA, csak szabadon!”. Az 1976 óta vándorló EFOTT Fesztivál hosszú évek után újra visszatér a Balatonhoz, az északi part szívében fekvő Zánka – Új Nemzedék Központba. Ez az erdős-ligetes tóparti létesítmény minden olyan lehetőséget magában rejt, amire idén júniusban szükségünk lehet. Felfedezhetjük a Balaton-felvidék adta természeti- és történelmi értékeket, élvezhetjük a nap melegét a vízparton szürcsölve a fák árnyékában, túrázhatunk és tornázhatunk, ússzunk és csússzunk, vagy „csak” simán lehetünk 2013-ban is az EFOTT szerelmesei!

A zene kedvelőinek ismételten elhozzuk az EFOTT-on jól ismert legnagyobb hazai előadókat, de garantáltan nem lesz hiány a meglepetések terén sem, melyet 2013-as EFOTT Házigazda Intézmény címét elnyerő Budapesti Corvinus Egyetem is garantál.

Már mennél is? Esetleg nincs még ötleted Karácsonyra? December 3-tól már kézhez is veheted a 2013-as EFOTT bérleted 12.490 Ft-os bevezető áron! Gondolj csak bele: pár ezer forintért a Balaton partján tölthetsz egy forró nyári hetet úgy, hogy még a szállásért sem kell fizetned! Sőt, idén az árnyékot is ingyen biztosítjuk! 😉

Ennyi neked nem elég? Akkor most figyelj! Aki január 5-ig megveszi a kedvezményes EFOTT hetijegyét, azok között kisorsolunk 5 db SÍTÁBOR jegyet, mellyel ingyenesen tölthetsz el 5 napot 2013 januárjában a szlovákiai Chopok síparadicsomában. Utazás, szállás, és itt is a jól ismert EFOTT-os koncertek!

Számoljunk! 1 db EFOTT hetijegy + 1 db Sítábor jegy=12.490 Ft. Fuss, nehogy lemaradj! Számítógép bekapcsol, böngésző megnyit: www.efott.hu, beírod az adataid, és már a tiéd is a jegy! És ha szerencsés vagy – és miért ne lennél – akkor akár kettő is!

Légy naprakész! Kövesd a híreket, hogy ne maradj le a további akciókról/nyereményekről/lehetőségekről sem! További infó: www.efott.hu, www.facebook.hu/efott

EFOTT, csak szabadon…

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük