Mozigépész – Augusztusi filmbemutatók

ABRAHAM LINCOLN, A VÁMPÍRVADÁSZ 3D

 Főszereplő: Rufus Sewell, Benjamin Walker, Alan Tudyk, Mary Elizabeth Winstead. Fényképezte: Caleb Deschanel. Látvány: François Audouy. Írta: Seth Grahame-Smith, Simon Kinberg. Producer: Tim Burton. Rendezte: Timur Bekmambetov

Az Egyesült Államok legendás, 16. elnöke, Abraham Lincoln (Benjamin Walker) sokáig az emberi szabadságjogok állhatatos védelmezése miatt volt híres. Pedig az embereknek valami egészen más miatt kellene ismernie őt, és a vámpíroknak más miatt kellene félni tőle.

A jövendőbeli elnök még csak kilenc éves volt, amikor elárvult. Akkor még nem is sejtette, mi okozta édesanyja korai, tragikus halálát. Amikor viszont rájött az igazságra, csupán egyetlen célt tűzött maga elé: a bosszút. Elhatározta, hogy megtisztítja a földet a vámpíroktól és rabszolgatartó emberi szövetségeseiktől – ha kell, még polgárháborút is indít ellenük.

 A sötét humor és a vérfagyasztó látvány két nagymestere, Tim Burton és az Éjszakai őrség-et, a Nappali őrség-et valamint a Wanted-et jegyző Timur Bekmambetov fogott össze, hogy megfilmesítse a tavalyi év nagy amerikai könyvsikerét, melyben a legendás elnök életének titkos oldalát ismerhetjük meg.

A film digitális 3D-ben lesz megtekinthető.

Mozibemutató: 2012. augusztus 9.
Eredeti cím: Abraham Lincoln: Vampire Hunter
Színes, szinkronizált amerikai film
Gyártó: 20th Century Fox
Játékidő: 105 perc
Korhatár: 16 éven aluliak számára nem ajánlott
Facebook oldal:
http://www.facebook.com/AbrahamLincolnAVampirvadasz
Magyar előzetes 2: http://www.youtube.com/watch?v=rQTaCJcTVVg

APA ÉG!

 Főszereplők: Adam Sandler, Andy Samberg, Leighton Meester, James Caan, Susan Sarandon, Milo Ventimiglia, Vanilla Ice. Fényképezte: Brandon Trost. Látvány: Aaron Osborne. Zene: Rupert Gregson-Williams. Írta: David Caspe, Ken Marino, David Wain. Rendezte: Sean Anders, John Morris

 Apa csak egy van. Néha még az is sok. Donny Berger (Adam Sandler) sokáig nem is tekintette magát igazi apának. Kamaszkorában viharos kalandba keveredik szexi tanárnőjével (Eva Amurri Murtino) – melyik kamaszfiú ne álmodozna erről?-, és miután kapcsolatuk lelepleződik, Ms. McGarricle-t börtönbe zárják. Szerelemgyerekük, Todd (Andy Samberg) felnevelése pedig a fiatal Donnyra marad.

30 évvel később, Donny hírét veszi, hogy fia, – aki közben sikeres üzletember lett -, házasodni készül, és egy jómódú család lányát (Leighton Meester) fogja elvenni. Donny bajban van, több tízezer dolláros tartozást halmozott fel, és végül arra az elhatározásra jut, hogy felkeresi évek óta nem látott fiát. Az esküvő előtti hétvégén beköltözik a fiatalokhoz, és nekilát bepótolni az elmulasztott éveket, teljesen felforgatva ezzel a hétvégi ünnepséget, és Todd addigi életét.

Adam Sandler a Saturday Night Live című tévés komédiasorozatban kezdte a pályáját, mára pedig az egyik legnépszerűbb, minden filmjével hatalmas sikert arató vígjátékguruvá vált. Új filmjében a SNL legújabb sztárjával,

Andy Samberg-gel, és a Pletykafészek fiatal színésznőjével, Leighton Meesterrel komédiázik. A szexi tanárnő szerepében anyát és lányát, Susan Sarandont és Eva Amurri Murtinot láthatjuk.

Mozibemutató: 2012. augusztus 2.
Eredeti cím: That’s My Boy
Színes szinkronizált amerikai film
Gyártó: Happy Madison, Columbia Pictures
Korhatár: 16
Játékidő: 116 perc
Facebook oldal:
https://www.facebook.com/ApaEgAFilm
Szinkronos előzetes: http://www.youtube.com/watch?v=oAZvgZlUnXU

AZ EMLÉKMÁS

 Főszereplő: Colin Farrell, Kate Beckinsale, Jessica Biel, John Cho, Bryan Cranston, Bill Nighy. Fényképezte: Paul Cameron. Látvány: Patrick Tatopoulos. Írta:Philip K. Dick, Mark Bomback, James Vanderbilt, Kurt Wimmer. Rendezte: Len Wiseman

A megvásárolható álommal végre elérhetővé válik a régi vágy: a világ olyan, amilyennek akarjuk. Csak ki kell fizetni. Isten hozott a Rekallnál, annál a cégnél, amely az álmokat emlékekké változtatja!

Douglas Quaid (Colin Farrell) egyszerű gyári munkás – bár szereti gyönyörű feleségét (Kate Beckinsale), mégis valami többre vágyik a nyomasztó hétköznapoknál. Jelentkezik egy ígéretesnek tűnő vakációra: kéri, lássák el egy szuperkém emlékeivel. De a rutinműveletbe szörnyű hiba csúszik, és Quaidnek menekülnie kell, nyomában a rendőrséggel, melyet Cohaagen kancellár (Bryan Cranston) irányít. Quaid egy szabadságharcossal (Jessica Biel) szövetkezik, hogy megkeressék a földalatti ellenállás vezérét (Bill Nighy), kinek segítségével megfékezhetik Cohaagen ámokfutását.

A képzelet és valóság határai összemosódnak, Quaid sorsa egy hajszálon múlik, miközben fokozatosan rájön, ki is ő valójában, és milyen végzet vár rá.

A Philip K. Dick népszerű novellája alapján készült rendkívül látványos akcióthrillerben egy olyan izgalmas világ tárul elénk, melyben sosem lehet tudni, hogy mi a valóság és mi az álom.

Mozibemutató: 2012. augusztus 16.
Eredeti cím: Total Recall
Színes, szinkronizált amerikai film
Gyártó: Sony Pictures
Előzetes korhatár besorolása: 16 éven aluliak számára nem ajánlott
Hivatalos oldal: www.TotalRecall-Movie.net
Facebook oldal: https://www.facebook.com/Azemlekmas
Magyar előzetes: http://www.youtube.com/watch?v=-GSzpaBjLq4
http://www.youtube.com/watch?v=GB7zzP7EhQw

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük