CAMPUS OLIMPIA

Negyedik alkalommal jön a Campus Fesztiválhoz kapcsolódó 2 napos sportesemény, a Campus Olimpia.

A verseny szervezője: MSE Magyar- Sport és Életmódfejlesztő Klaszter Kft. és a Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft.
A verseny időpontja: 2012. július 25-26.
A verseny helyszíne: Debreceni Egyetem sportlétesítményei.
A verseny célja: a sport és a „fesztiválozás” összekapcsolása, egyetemisták, főiskolások sportolásra, egészséges életmódra nevelése.

 

Három sportágban lehet nevezni, melyek a kispályás labdarúgás, a kosárlabda és a strandröplabda. A kispályás labdarúgást a Magyar Labdarúgó Szövetség is támogatja, a torna az MLSZ Grassroots programjának kiemelt rendezvénye.
Több tucat hazai felsőoktatási intézményből érkeznek be a jelentkezések, de – hasonlóan a korábbi évekhez – a határon túli egyetemek is nagy létszámmal képviseltetik magukat.

CAMPUS OLIMPIA EXTRA

A rendezvény ideje alatt a Debreceni Egyetem főépülete előtti terület idén is változatos extra sportolási lehetőségeknek ad otthont: kangoo, zumba, strike zone, fanatic jump edzések valamint TRX és triál bemutatók is lesznek.
A DECATHLON sportáruház termékeit – kerékpárok, rollerek, gördeszka, monocikli – bárki ingyenesen kipróbálhatja az Egyetem előtti Oxelo pályán.

További információk: www.campusolimpia.eu

Szólj hozzá