Huszadik VOLT lesz

Kevesebb mint 4 héttel a kapunyitás előtt sajtótájékoztatón ismertette a 20. VOLT Fesztivál részletes programját Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert. A két f_szervez_ – akik 19 éve 19 évesen alapították a VOLTot – elmondta, minden eddiginél több világsztár, közöttük Skrillex, a Faith no More, a Snow Patrol, a Simple Plan és az Iggy & the Stooges is fellép a fesztiválon, amely idén, a jubileum apropóján egy ajándék nappal hosszabb lesz: a nyitónapon “WE LOVE VOLT” címmel 20 zenekar és 10 DJ lép színpadra.

A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a 200 hazai zenekart és DJ-t felvonultató programban 3 exkluzív koncert is helyet kapott: Ákos egy év koncertszünet után a VOLTon mutatja be új, szintipop programját, sok év után itt lép fel először Yonderboi és visszatér a legendás Sex-E-Pil is.

A zenei programok között- mellett a szervezők kiemelték a Heti Válasz Borfesztivált, amely keretében 20 neves borász és számos kistermelő árulja portékáit. A VOLTra meghívott neves kortárs képzőművészek 20 alkotást hoznak létre a közönség szeme láttára.

A fesztiválon zajló VIVA – VOICE Fesztivál című tehetségkutató verseny keretében a közönség négy nap alatt választhatja ki a VOLT hangját!

A 20. VOLT alkalmából júniusban jelenik meg a 300 oldalas Nagy VOLT Album, amely rengeteg művészi fotóval, írásokkal és riportokkal mutatja be a VOLT Fesztivál elmúlt 19 évét. Budapestről idén is naponta több alkalommal különvonat indul Sopronba, a bejáratnál pedig egy 8 méter magas, magenta színű csúszdát épít a VOLT főszponzora, a Telekom. Az érkezők ezen keresztül is becsúszhatnak a 20. VOLT Fesztiválra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük