EFOTT: Egy hét szabadon… Hallgatóbarát árakkal és családias légkörrel készül az ország legrégebbi fesztiválja!

Menő magyar zenekarok, elismert külföldi kedvencek, színes zenei felhozatal, pénztárcakímélő árak, olcsó sör, változatos kulturális- és sportprogramok, barátságos hangulat, tisztaság, szabadság. Ezek a hamisítatlan EFOTT-hangulat ismérvei, amelyek idén egy fantasztikus helyen, a Velencei-tó partján összpontosulnak. Július 3-8. között minden adott egy óriási karneválhoz, amely életed legfeledhetetlenebb fesztiválélménye lehet!

 

Vizsgák utáni lazítás, diplomaünneplés, bulizás, kikapcsolódás és szórakozás, nagy találkozások és egymásra találások, lánykérések, új élmények vagy éppen nosztalgia… Kinek mi jut eszébe az EFOTT-ról, amely már matuzsálemnek számít a magyar nyári fesztiválok között, hiszen 1976 óta vándorol az ország különböző pontjaira. Több évtizedes múltja mellett folyamatosan képes a megújulásra is, mégis sikerül megőriznie családias légkörét, zöld-fesztivál jellegét és – nem utolsó sorban – a baráti árak is megmaradtak.

 

S hogy mi várható idén? Hosszú strandszakasz a Velencei-tó partján, úszómedence és változatos sportpályák, amelyek többek között wakeboard-ra, kosárlabdázásra, strandfocira, teniszre, röplabdára, valamint túra- és sárkányhajózásra adnak lehetőséget. Mindezek után nem csoda, hogy a 2012-es EFOTT programkínálatában még hangsúlyosabbá válik a sport! Olyannyira, hogy magára az eseményre szervezett biciklis út keretében is el lehet jutni, a „Tekerj az EFOTT-ra!” programmal. A szuper sportprogramok mellett a színház szerelmesei sem unatkoznak majd: a Szkéné Színház előadói és vendégművészei minden este fellépnek a fesztiválon.

 

A széles zenei palettát nehéz lenne pár sorba foglalni, hiszen több száz fellépő lesz majd Velencén, így álljon itt néhány név, a teljesség igénye nélkül: DubFX, Dr. Alban, John Dahlback, Roni Size, Brooklyn Bounce, Freestylers, Carbonfools, Compact Disco, Tankcsapda, Quimby, Kiscsillag, 30Y, Csík Zenekar, Péterfy Bori, Irie Maffia, Mystery Gang, Neo, Magashegyi Underground, Vad Fruttik…

 

EFOTT – Csak szabadon…

www.efott.hu

www.facebook.hu/efott

Szólj hozzá