Mozigépész – Django Unchained

Megérkezett Quentin Tarantino várva várt filmjének, a Django Unchained magyar plakátja és a film rövid története. Újabb sztárparádét (Leonardo DiCaprio, Christoph Waltz, Jaime Foxx, Kurt Russel, Samuel L. Jackson) felvonultató film akcióban, poénokban és zseniális dialógusokban egyaránt bővelkedni fog. Erre garancia a rendező személye.

DJANGO UNCHAINED

(munkacím)

 Rövid történet 

Az amerikai polgárháború kitörése előtt két évvel játszódó DJANGO UNCHAINED főszerepét az Oscar®-díjas Jamie Foxx alakítja. Ő kelti életre Djangót, akit korábbi tulajdonosai annyira megkínoztak, hogy végül egy német származású fejvadász, dr. King Schultz (az Oscar®-díjas Christoph Waltz) kezei közé kerül. Schultz éppen a gyilkos Brittle fivéreket üldözi, és csak Django vezetheti őt nyomra. A szokatlan módszereiben bízó Schultz megvásárolja a rabszolgát, és felajánlja neki: felszabadítja, ha segít neki elkapni a Brittle-fiúkat – élve vagy halva.

A doktor be is tartja ígéretét, ám Django mégis vele marad. Együtt, egyre tökéletesebb módszerekkel fogják el az amerikai Dél legveszélyesebb bűnözőit. De a fekete férfit igazából egyetlen cél mozgatja: a feleségét (Kerry Washington) egy rabszolgapiacon látta utoljára, és ő fel akarja kutatni és meg akarja menteni Broomhildát.

A nyomok végül Calvin Candie-hez (az Oscar®-díjra jelölt Leonardo DiCaprio), a Candyland nevű hírhedt ültetvény tulajdonosához vezetik a párost, ahol egy Ace Woody (Kurt Russell) nevű kiképző irányításával egymás ellen harcoló gladiátorokat nevelnek a rabszolgákból. Django és Schultz néhány hazugság segítségével bejut a birtokra, de felkeltik Candie hű rabszolgája, Stephen (az Oscar®-díjra jelölt Samuel L. Jackson) gyanúját, aki minden lépésüket figyeli, és végül csapdába csalja őket.

Ahhoz, hogy a két férfi meg tudja szöktetni Broomhildát, el kell dönteniük, mi a fontosabb számukra: a függetlenség vagy az összetartás, az önfeláldozás vagy a túlélés…

Nagyon várjuk!

———————————————————————————————–

Íme az első két jelenetfotója a várva várt műből. Az egyik képen Calvin Candie (Leonardo DiCaprio) látható, a másikon pedig Dr. King Schultz (ChristophWaltz) és Django (Jamie Foxx). Photo credit: Andrew Cooper.

———————————————————————————————–

Íme pár további fotó.  (UPDATE: 2012.05.29.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük