Dróthuszárok, idén irány Velence!

Velence, egyet jelent a strandolással, a napfénnyel vagy a lazulással, de egy dolog biztosan nem jutna elsőre az eszedbe a tóparti városról. Segítünk, ugyanis idén mi is, és az EFOTT a jeti is különleges programmal készül a bringásoknak. Tekerj lejjebb…

„Egyedül menjek, vagy vigyelek téged is? Tudok majd vigyázni rád? Nem biztos, hogy eleget tudok veled foglalkozni…” Ha azon „filózol”, hogy otthon hagyd-e kétkerekű dróthuszár társadat, van egy jó hírünk. A cangádat sem kell kihagynod a buliból, mert július 3. és 8. között a bringásoknál is a feje tetejére áll a világ. Az idei helyszín ugyanis Velence, ahol a bicajosoknak is elérhető lesz minden földi jó. Figyelj, elmondjuk miről is van szó, mert eddig ilyen még nem volt!

Vágj neki két keréken! Ha cangával érkezel, a tó körül kiépített kerékpárúton akár minden nap levezetheted az esti buli fergeteges hangulatát, így a kétkerekű „paripád” sem érzi majd magát elhanyagolva. Attól egy percig se félj, hogy nem tudsz rá vigyázni. A muníciót mi adjuk, méghozzá kifogástalan minőségben! Tudjuk, hogy olyan ez, mint a hímes tojás… Mi is így fogunk vele bánni! Éppen ezért óriási jól őrzött tárolókkal várjuk a bringával érkezőket, és minden nap akár helyi szakszervizhez is fordulhatsz, ha sürgős „kerékpár orvosi ellátásban” szeretnél részesülni.

De elsőként, juss le Velencére! Nekivághatsz a túrának Budapestről is, szervezett túraútvonallal, pihenő és szervízpontokkal várunk, a kiinduló pontok egyike pedig már biztosan maga a házigazda intézmény, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem. Az útvonal valamivel több mint50 km, ami mindenki számára saját tempóban teljesíthető.    Ha csak helyben akarsz kétkerekezni, gondoskodtunk arról, hogy a MÁV járatain megfelelő számú kerékpártároló robogjon Velence felé., Miért is érdemes egyáltalán Velencére kerékpárral érkezni? Ha egyszerre akarsz bulizni és kirándulni, akkor ez lesz a neked való program! Hidd el, van mit felfedezni! Vár a már-már mediterrán hangulat, a Velencei-hegység festői déli oldala, a nadapi „ősjegye”, ahol otthagyhatod te is a nyomodat. Ne hagyd ki a sukorói ingóköveket, a pákozdi Mészeg-hegyet, és még sorolhatnánk, de biztos-ami biztos elkészítjük neked a környék túraútvonalát, kerékpáros és gyalogos útvonalakkal, látnivalókkal, és mindennel, mi szem-száj ingere. Nem kell két napig tekerned azért sem, hogy megkerüld a tavat. Ez azért kisebb, mint a Balaton, akár egy óra alatt teljesítheted a távot, így  nem maradsz le az esti koncertről sem!

Az idei EFOTT-ra eljön a bringás Kánaán. A HÖOK, mint a rendezvény jogtulajdonosa, és Velence város önkormányzata támogatásával kiemelten kezeljük a kerékpárosoknak szóló programokat. Hallottál, olvastál már eleget az egészséges életmódról, és van egy ötletünk, hogy hogyan lehetsz az EFOTT-on is fitt. Velencén adott egy olyan lehetőség, amelyet tálcán kínálunk neked. Mindössze annyi a dolgot, hogy ezt az egészség-menüt elfogadd. Ha pedig megvolt a napi mozgás, este nyugodt szívvel lazíthatsz és „bűnözhetsz”. Majd másnap letekered…A kerékpáros programokkal részt veszel az EFOTT SportPont Programjában és gyűjtheted a SportPontokat értékes ajándékokért.

Ha van kedved csatlakozni az EFOTT-os „kritikus tömeghez”, ragadj bringát! Kezeket a kormányra, lábakat a pedálra, hetijegyed a hónod alá, és irány egészen a Velencei-tó partjáig!

Tekerj, csak szabadon…

További infó:
www.efott.hu
www.facebook.com/efott
www.facebook.hu/sportPONTprogram

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük