Designhét!

Kezdetét vette immár nyolcadik alkalommal a Design hét programsorozat, mely szeptember 30-tól október 9-ig tart. Ez alatt több mint 100 eseménnyel szolgál a látogatók számára. Terméktervezőink között vannak, akik már egy hete beszerezték az útmutató programfüzetet, mások csak most fogják beszerezni, de vannak, akik programfüzet nélkül is kiválóan boldogulnak!  De ez az esemény nem csak terméktervezőknek szól, hanem mindenkinek, aki rendelkezik szépérzékkel, vagy éppen szert akar tenni ilyesmire. Ezen kívül a Design Hét Gasztro program is biztosítja még széles, minden érzékszervre kiterjedő kínálatát.
Figyelmetekbe ajánlom, hogy ez alkalommal rengeteg designbolt nyújt kedvezményeket, ami az egyedi tervezésű termékek általában magas árának kölcsönöz kisebb mosolyt.
Ha mindez még nem győzött meg mindenkit, úgy ajánlani tudom a különböző kiállításokat.
Workshopokon is részt vehettek, ahol az elkészült tárgyakat haza is vihetitek (például október 7-8 alkalmával gombokat lehet készíteni, így aki fel akarja dobni öltözékét, annak ott a helye). Egyes workshopokra sajnos jelentkezni kellet jó előre, viszont még vannak kötetlen alkalmak, melyek anyagkészlet erejéig tartanak.

További információ valamint programlista a www.designhet.hu oldalon található, érdemes böngészni, mert itt mindenki találhat kedvére valót.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük