Mozigépész – Szeptemberi mozibemutatók

ŐRÜLT, DILIS, SZERELEM (Crazy Stupid Love)

Főszereplők: Steve Carell, Ryan Gosling, Julianne Moore, Emma Stone, Marisa Tomei, Kevin Bacon. Zene: Christophe Beck. Fényképezte: Andrew Dunn. Látvány: William Arnold. Írta: Dan Fogelman. Rendezte: Glenn Ficarra, John Requa

Cal Weaver (Steve Carell) már mindent megkapott az élettől, amit akarhat. Jó munka, szép ház, aranyos gyerekek – méghozzá egykori gimis szerelme (Julianne Moore) oldalán. Amikor azonban kiderül, hogy a felesége megcsalja, és válni akar, hirtelen minden átalakul – egy egészen új típusú életté. A szabad estéit egy környékbeli bárban tölti, ahol találkozik a nagydumájú Jacobbal (Ryan Gosling), aki bevezeti az új élet rejtelmeibe: a csajozás, a férfias ivászatok és a menő öltözködés birodalmába. De szegény Cal évtizedekkel ezelőtt leszokott a flörtölésről, és túl sok mindent kéne most egyszerre megtanulnia – miközben abban sem biztos még, hogy egyáltalán, akarja-e az új életet.

A fantasztikus humorú Steve Carell (Párterápia, A minden6ó) producerként is jegyzi a remek szereplőgárdát felvonultató vígjátékot. A szerelmet keresők között megtaláljuk Julianne Mooret, Emma Stonet, Marisa Tomeit, Ryan Goslingot, és Kevin Bacont is. Glenn Ficarra, John Requa rendezőpáros ismét a szerelem témájához nyúlt, egy kicsit másképp.

Mozibemutató: 2011. szeptember 1.
Gyártó: Warner Bros
Színes, szinkronizált film
Játékidő: 118 perc
Facebook oldal:
https://www.facebook.com/pages/%C5%90r%C3%BClt-dilis-szerelem-A-film/166288056764940
Hivatalos magyar nyelvű honlap:
http://www.orultdilisszerelemafilm.com

 

VÉGSŐ ÁLLOMÁS 53D (Final Destination 5 – 3D)

Főszereplők: Nicholas D’Agosto, Emma Bell, Tony Todd, Courtney B. Vance, P.J. Byrne. Fényképezte: Brian Pearson. Látvány: David Sandefur. Írta: Jeffrey Reddick, Eric Heisserer, Gary Dauberman. Rendezte: Steven Quale

Minden hiába. A sors kérlelhetetlen, a halál bosszúvágyó. Egy férfi különös megérzése megmenti néhány munkás életét, akik egy függőhíd javításán dolgoznak, de a szerencsés menekülés nem a happy end – hanem egy borzasztó, kilátástalan küzdelem kezdete. A halál ugyanis nem szeret veszíteni, és akiket áldozatul nézett ki magának, azokat mindenképpen magával viszi. Hiába menekülnek az életben maradtak, hiába próbálják megúszni az elkerülhetetlent. A mindenütt jelen lévő halál egyenként, borzalmasabbnál borzalmasabb módon vadássza le őket.

A nagy rajongótáborral rendelkező, stílusalapító horror sorozat 3D-ben, rendkívül látvánnyal, halálos trükkökkel borzolja a félni vágyók idegeit.

A film digitális 3D-ben, és IMAX 3D-ben is megtekinthető.

Mozibemutató: 2011. szeptember 8.
Gyártó: Warner Bros
Színes, szinkronizált film
Játékidő: 92 perc
Facebook oldal:
https://www.facebook.com/pages/V%C3%A9gs%C5%91-%C3%A1llom%C3%A1s-5-3D-A-film/225606270790274
Hivatalos magyar nyelvű honlap:
http://www.vegsoallomas5.com

 

BARÁTSÁG EXTRÁKKAL (Friends with Benefits)

Főszereplők: Justin Timberlake, Mila Kunis, Woody Harrelson, Emma Stone, Jenna Elfman, Patricia Clarkson. Fényképezte: Michael Grady. Látvány: Marcia Hinds. Írta: Will Gluck, Harley Peyton, Keith Merryman, David A. Newman. Rendezte: Will Gluck

Egy rámenős fejvadász (Mila Kunis) megtalálja az igazi munkaerőt (Justin Timberlake) megbízója számára, akit rövid ostrom után meg is győz, hogy egy új állás kedvéért érdemes New Yorkba költöznie. De közben azon kapja magát, hogy nagyon bejön neki a srác. Sőt, azt is sejti, hogy ő is tetszik a srácnak. Abban viszont mindketten biztosak, hogy a másik tele van olyan tulajdonságokkal, amelyektől egész életükben féltek és menekültek. A kísértésnek legjobb engedni: az új barátok megegyeznek, szigorúan csak a testiségre koncentrálnak, érzelmek kizárva. Mindketten abban bíznak, hogy így minden nagyon egyszerű marad, de persze tévednek.

Justin Timberlake és Mila Kunis (Fekete hattyú) remek párost alkotnak ebben a szókimondó, könnyed vígjátékban, ahol a mellékszereplők között  olyan kiváló színészeket láthatunk, mint Emma Stone (Őrül, dilis, szerelem.), Woody Harrelson, Jenna Elfman, Patricia Clarkson, és Richard Jenkins.

Mozibemutató: 2011. szeptember 22.
Gyártó: Sony Pictures
Színes, szinkronizált
Facebook link:
https://www.facebook.com/pages/Bar%C3%A1ts%C3%A1g-extr%C3%A1kkal-hivatalos-magyar-oldal/208014425906381
Hivatalos honlap:
www.FriendsWithBenefits-Movie.net

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük